είμαστε αόρατοι. δεν είσαι μόνος. στο ναβο, στον ιπποκράτη, εξω απ το παπουλακειο, στα εργαστηρια, στη λεσχη, στο κυλικειο, στα τραπεζακια τους, στις συνελεύσεις, στο δρόμο, στα υπουργεία. ειμαστε παντου και ζουμε αναμεσα σας.αυτονομοι ιατρικης αθηνων. medicines autonomae

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

η λέσχη είναι δικιά μας.



Το ακούσαμε και αυτό αλλά δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε. Μέχρι που το είδαμε και στις εφημερίδες. Στο Έθνος της Κυριακής 5 Ιουνίου, δημοσιεύτηκε η «λίστα του Πάγκαλου» με 85 δημόσιους φορείς οι οποίοι μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να ανασυγκροτηθούν, να συγχωνευτούν ή να καταργηθούν. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Πανεπιστημιακή λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι προδότες, οι κλέφτες, τα λαμόγια που μας κυβερνούν χωρίς τη θέληση μας αποφάσισαν να μας κόψουν ότι απέμεινε από τη φοιτητική μέριμνα. Επιχειρούν λοιπόν να μας κλείσουν και το αγαπημένο μας αναγνωστήριο του ΕΚΠΑ στην Ιπποκράτους. Δε θα τους αφήσουμε. Ο Αντώνιος Παπαδάκης δώρισε αυτό το ιστορικό κτήριο στο πανεπιστήμιο αθηνών για τη μέριμνα υπέρ των φοιτητών. η λέσχη από τότε ήταν είναι και θα είναι των φοιτητών και κανενός ιδιώτη που θέλει η παράνομη κυβέρνηση να του την πουλήσει.
Στο χώρο υπάρχει ο ΠΟλιτιστικός σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α). Αυτός ο σύλλογος αποτελεί ένα πολιτιστικό καταφύγιο για κάθε φοιτητή και μη, που θέλει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία, το παραδοσιακό χορό και τραγούδι, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Είναι πόλος έλξης γνωριμιών φοιτητών από διαφορετικά τμήματα του Καποδιστριακού
Έπειτα, η θέση του κτηρίου της Ιπποκράτους κοντά στο Πνευματικό κέντρο Αθηνών και το Κωστής Παλαμάς, την Εθνική Βιβλιοθήκη, τα Προπύλαια, η παλιά και καινούρια Νομική σχολή, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα πολιτισμικής και πολιτιστικής προσπάθειας στο κέντρο. Μια εικόνα που αποτελεί έμπνευση για κάθε νέο άτομο που θέλει να παντρέψει τη δίψα για μάθηση με τη καλλιέργεια των αισθήσεων και του πνεύματος .
Η λέσχη μας λαμόγια δεν πωλείται. Η λέσχη είναι δικιά μας.
ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ. ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ?