είμαστε αόρατοι. δεν είσαι μόνος. στο ναβο, στον ιπποκράτη, εξω απ το παπουλακειο, στα εργαστηρια, στη λεσχη, στο κυλικειο, στα τραπεζακια τους, στις συνελεύσεις, στο δρόμο, στα υπουργεία. ειμαστε παντου και ζουμε αναμεσα σας.αυτονομοι ιατρικης αθηνων. medicines autonomae

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ξαναγγενηθήκαμε


αυτόνομοι στην ιατρική σχολή πάντοτε υπήρχαν, πάντοτε υπήρχαν φοιτητές ιατρικής που εκτός από ριβονουκλεοτίδια, χοληστερόλες και ακυλοτρανσφεράσες είχαν λόγο και άποψη για την κοινωνία, για τον κόσμο. άποψη όμως ελεύθερη , άποψη αδέσμευτη, άποψη που ακούγεται δυνατά χωρίς να περνάει από έγκριση, ολομέλειες, σχήματα.
άποψη πολιτικοποιημένη αλλά ποτέ κομματικοποιημένη.
οι αυτόνομοι ιατρικής δεν έχουν αρχές, δεν έχουν καταστατικά, δεν έχουν καμία μορφή οργάνωσης. δεν είναι παράταξη. είναι ιδέα. η ιδέα της ελεύθερης έκφρασης.
από αυτό το ιστολόγιο θα πολεμάμε όποιον βρίσκεται απέναντι μας. οποίον βρίσκεται απέναντι από τα λαϊκά συμφέροντα, την αληθινή δημοκρατία, την αξιοπρέπεια μας.
γεννηθήκαμε σε έναν κόσμο κρίσης. μιας κρίσης που ποτέ δε δημιουργήσαμε. έναν κόσμο που δεν μας ανήκει και δεν μας αξίζει. έχουμε το χρέος να πολεμήσουμε τον κόσμο που μας επιβάλλουν, να τον καταστρέψουμε.
και μέσα στα χαλάσματα να χτίσουμε τον δικό μας κόσμο. τον κόσμο της αγάπης, της αλληλεγγύης και του έρωτα, τον κόσμο των αυτόνομων ιατρικής.